A Tóalmási csípős szürkemarha kolbász tradicionális családi receptúra alapján készített félszáraz, hagyományos érlelésű, kőfüstölőben füstölt csípőskolbász, amely szürkemarhaszínhúst, sertésszalonnát, őrölt magyar csemege- és csípős fűszerpaprikát, fokhagymát, pácsót, köménymagot és őrölt feketeborsot tartalmaz. Tartósítása természetes bükkfafüsttel történik, hideg füstöléssel.
A kolbász kellemesen csípős, jól szeletelhető és körülbelül 30 mm átmérőjű sertésvékonybélbe töltött, illetve körülbelül 30 cm hosszúra pározott formában készítjük.
A termék készítése során nem használunk fel semmilyen színező, érlelésgyorsító, állományjavító vagy egyéb adalékanyagokat.
Tulajdonságok:
tradicionális, kellemesen csípős, félszáraz, hagyományos érlelésű, kőfüstölőben füstölt szárazkolbász
Összetevők:
szürkemarhaszínhús, sertésszalonna, őrölt magyar csemege- és csípős fűszerpaprika, fokhagyma, pácsó, köménymag, őrölt feketebors
Minőségét megőrzi:
a csomagoláson jelzett időpontig (45 nap)
Kiszerelés:
páronként csomagolva
(igény esetén lédig formában 3–5 kg-os gyűjtőcsomagolásban)
Szállítási és tárolási hőmérséklet:
száraz, hűvös helyen, hűtést nem igényel
-
FIGYELEM: Az árak minden megrendelt termék esetében kilogrammonkénti egységárak, azaz a számlán az elküldött termék súlya szorozva a kilogrammonkénti egységárral kerül elszámolásra.
-
Stock 0 párWeight 450 g/pár