2024.03.14 09:02
Milyen füstöltet vegyünk húsvéti sonkának?
Furcsa kérdés, hiszen hagyományosan a sertés combjából készül a húsvéti sonka, de ahány ház, annyi szokás.
Nézzük meg milyen lehetőségeink vannak!
Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy ehhez is kizárólag combot használunk, lapocoka nem kerül bele!
Szintén a sertéscomb része a felsál, ami szinte semmi zsírt nem tartalmaz. Ezt azoknak ajánljuk, akik szeretik a szárazabb húsokat.
Most pedig következzenek zsírosabb, szaftosabb versenyzőink is szépen egymás után!
A füstölt tarja nagyon népszerű termékünk, de ez nem is csoda. Ezt is hagyományosan pácoljuk, érleljük és kőfüstölőben keményfával füstöljük. Egy kifejezetten zamatos húsról van szó!
A csülök egy fejedelmi étel, mi nagyon szeretjük. Nem csoda, hogy sokan választják főszereplőnek az ünnepi asztalra. A rajta található szalonna vastagsága maximum 1 cm.
Nem szabad elfelejteni, hogy a főzésen sok múlik, de az eredményt 90%-ban az fogja meghatározni, hogy milyen füstöltet vásárolunk hozzá. Minőségi alapanyagból bárki könnyen főzhet isteni ételt és a mi küldetésünk pontosan ez.
Mi hiszünk a hagyományokban, így a konyhasón és pácsón kívül semmilyen más színező, állományjavító, érlelés gyorsító adalékanyagot nem használunk fel a gyártás során.
Többek között ezzel garantáljuk a lehető legjobb minőséget!
Jó felkészülést kívánunk!