2024.04.26 14:49

Vége, leszámoltunk a pácsóval örökre!

Jöhet egy Dél-Texasból származó klasszikus? Persze egy magyaros fordulattal benne! 

20 perc alatt kész a vacsora!

2024.04.16 13:51
A kolbász a magyar gasztronómia mélyen gyökerező része. Változatosságát a régiónként és azon belül családonként is eltérő módon való készítése adja.
 
A hagyományos magyar kolbászok igazi kézműves termékek. Ízük a gondos kézi munka és a minőségi alapanyagok eredménye.
2024.04.06 11:48

A Húsvéti elteltével, mi itt a Tóalmásinál arra gondoltunk, hogy meglepünk Titeket 3 új termékkel, hogy legyen némi kóstolgatni való finom újdonság számotokra.

Ez nem más, mint az egész csontos karajból készült paletta, ami erőt ad majd Nektek, a tavaszi fáradtsággal szemben.

Na ez egy igazán tartalmas reggeli lesz!

2024.03.22 20:23

Szendvics helyett is ideális lehet!

2024.03.22 20:18

Nagymamáink is így készítették.

2024.03.22 20:10

A siker elsöprő lesz!

Egy igazán tartalmas leveshez mit szólnál?

Furcsa kérdés, hiszen hagyományosan a sertés combjából készül a húsvéti sonka, de ahány ház, annyi szokás.
Nézzük meg milyen lehetőségeink vannak!

Nem csak húsvétkor fog sikert aratni!

Óriási öröm volt számunkra, hogy ilyen sokan megtiszteltek minket a Tóalmási Kolbász Manufaktúra első nyílt napján! A cég történetében még sosem került megrendezésre ilyen páratlan esemény, úgyhogy a rengeteg érdeklődő mellett külön köszönet jár minden egyes munkatársnak is, aki segítettek a szervezésben. Jó érzéssel tölt el bennünket, hogy ilyen remekül sikerült ez a rendezvény. Ha kíváncsi vagy, hogy milyen izgalmak fűszerezték meg ezt a különleges napot, akkor olvasd tovább a blogcikkünket!