2024.04.06 11:48

Tavaszi újdonságok!

A Húsvéti elteltével, mi itt a Tóalmásinál arra gondoltunk, hogy meglepünk Titeket 3 új termékkel, hogy legyen némi kóstolgatni való finom újdonság számotokra.

Ez nem más, mint az egész csontos karajból készült paletta, ami erőt ad majd Nektek, a tavaszi fáradtsággal szemben.

Füstölt-lángolt karaj, a hagyományok kedvelőinek

A Tóalmási Csapatában mindig különös figyelmet fordítunk arra, hogy kiváló minőségű alapanyagokból készítsük el kedvenceiteket, ahogy az a lángolt karaj esetében is történt.

Először is a karajról lefejtjük az ezüst hártyát, majd a bio konyhasót minden miliméterére egyenletesen felvisszük. Ezután cseresznyefán füstöljük, amitől csodálatos vörös színt és édeskés cseresznyés ízt adunk neki.

Tipp: készítsetek Cordon Bleu-t sonka helyett vékonyra szelt lángolt karajból. Mennyei!

 

Szűzpecsenye, az ínyenceknek

Ezt a prémium terméket a sertés legnemesebb részének is nevezik, nem véletlenül! Isteni, puha hús, ami a cseresznyefán történő füstölésnek köszönhetően édeskés ízvilágú és álomszép vöröses színben pompázik.

Mivel egy sovány húsról beszélünk, bátran ajánljuk diétázók számára is! Így Nektek sem kell lemondanotok a sertéshúsok élvezetéről!

Tipp: szeljétek vékonyra és készítsetek belőle egy fenséges salátát!

 

Húsos csont, a nosztalgikus hiánypótló

Az egészben füstölt karajunk már két ízletes részt is adott nekünk a szűzpecsenye és maga a karaj személyében, de ne feledkezzünk meg az így keletkezett húsos csontról sem!

Manapság indokolatlanul keveset látjuk a húspultokban, pedig mi is lehetne jobb, mint egy kellemesen füstös, cseresznyés, édeskés ízvilágú, forrón gőzölgő húsleves?

Tipp: készítsetek egy igazi retro húslevest, ami visszarepít Titeket a Nagyi konyhájába!

 

Reméljük már meg is fogalmazódott Bennetek a következő vasárnapi ebéd felhozatala.

 

Jó étvágyat kíván, a Tóalmási Kolbász Csapata!